25.000 Ft felett a szállítás ingyenes

Gyakori kérdések

Összetétel: Aqua, Isopropyl alcohol, Glycerine, Biotin, Ammonium Chloride, Inositol, Ammonium Acetate, Palmitic Acid, Polysorbate 20, Tyrosine, Arctium Lappa, Gallic Acid, Sulphur, Horsetail Extract, Parfum.

A GR-7 Professional egy tonizáló folyadék, amely természetes módon visszafordítja az őszülési folyamatot és helyreállítja a haj eredeti természetes színét.

A GR7 Professional használata esetén az aktív összetevők és a gyógynövények keveréke közvetlenül a bejut a fejbőrön keresztül a hajhagymákba ahol aktiválja a melanintermelést, ami a természetes hajszín közvetlen helyreállításához vezet. Ez a folyamat fokozatosan megy végbe, és nem hasonlítható a folyamat a festéssel való őszhaj eltüntetéshez.

Itt nincs egyértelmű válasz. Valakinél 7 napig tart, másoknál pedig 21 napig. Mindent az ősz haj mértéke és a haj állapota határoz meg. Töredéke annyi idő kell az eredeti hajszín visszanyeréséhez, annál, mint amennyi idő alatt kialakult az őszülés, de tiszteletbe kell tartani, hogy mindkettő egy folyamat.

Az első 2-3 hétben, amíg az eredeti hajszín visszaáll a tonikot reggel és este kell a fejbőrbe masszírozni. Erre egy flakon tonik elegendő. Ez után heti 2-3 alkalommal kell használni a GR7-et, ami azt jelenti, hogy 1 flakon onnantól kezdve körülbelül 3 hónapra elegendő.

Először általában a fülek környékén, oldalt szoktunk elkezdeni őszülni és csak azután megy tovább az őszülés a fejtetőre vagy a tarkóra. Ez a folyamat ellentétes irányból tér majd vissza, az eredeti hajszín hamarabb lesz látható a fej tetején és a tarkón és később aktiválódik a két oldalon.

A természetes szín visszatérése két fázisban zajlik. Az első fázis helyreállítja a természetes színt, ebben a szakaszban javasoljuk, hogy a haját a lehető legkevesebb alkalommal mossa meg. Használjuk a terméket reggel és este ameddig csak tudjuk, anélkül, hogy a hajunkat megmosnánk. A GR-7 Professional áthatolása a bőrön keresztül a hajhagymákba a bőr vastagságától és a haj sűrűségétől függ. Például, ha 4 napig alkalmazzuk a terméket, majd megmossuk a hajunkat, akkor folytassuk a GR-7 felvitelét, és több napig nem mossunk újra hajat. Ily módon megkapjuk a kívánt eredményt.

25.000 Ft feletti vásárlás esetén:
Minden szállítási mód esetén ingyenes.

25.000 Ft alatti vásárlás esetén:
1.290 Ft minden szállítási mód esetén.

Utánvét esetén az utánvétkezelés díja 625 Ft.

A rendelést követően átadjuk a csomagod a futárszolgálatnak, aki 2 napon belül kiszállítja azt.

Lehetősége van bankártyás és utánvétes, valamit átutalásos fizetésre is.

-A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

-Utánvét esetén a futárnál tudja kifizetni a rendelése összegét készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvétkezelés díja 635 Ft.

Kosár