25.000 Ft felett a szállítás ingyenes

A termékről

Első fázis – az eredeti szín visszanyerése

A természetes hajszín visszanyerésének folyamata 7–21 napot vesz igénybe, az egyedi hajszerkezetétől, annak állapotától, valamint a fejbőr vastagságától függően.

Az első 7 napban vigye fel a fejbőrre, naponta kétszer, reggel és este

Finom masszázzsal masszírozza a fejbőrbe a tonikot

Ha az első napokban kerüli a hajmosást, az elősegíti annak hatékonyságát

Ismételje meg a kezelést, amíg a természetes szín vissza nem tér

A második fázis – a szín megtartása.

Miután visszatért eredeti hajszíne, akkor a hatás fenntartása érdekében javasoljuk a heti egyszer vagy kétszeri alkalmazást. Javasoljuk, hogy a hajat a tonik alkalmazása után legalább 8 órán keresztül ne mossa meg. A legjobb, ha a GR-7-et este használja, és csak másnap reggel mossa meg a haját.

Az alkalmazás során és a kezelés nagyobb hatékonysága érdekében ajánlott: csökkentse a kávé, az alkohol és a cigaretta fogyasztását.

Festett haj esetén várjon 1-2 cm növekedést. A termék hatása a haj szerkezetétől és állapotától függ. A GR-7 Professional tonik fokozatosan működik, természetes változásokkal.

Forradalmi változás az őszülés elleni módszerekben!

A termék aktívan serkenti a melanin termelését a szőrtüszőkben ezért aktiválni tudja a természetes hajfesték termelődését a hajszálakban.

Már 2017. februárjában elvégezték az első kísérleteket mikroszkópos vizsgálatokkal, melyek megerősítették, hogy két hónapos használat után vissza lehet nyerni a természetes hajszínt és azóta csak egyre nő nemzetközileg azoknak a mosolygós embereknek a száma, akik nyitottak voltak a próbára, alkalmazták a terméket és visszanyerték fiatalkori hajszínüket.

A mellékelt fotó mutatja a szőrtüszőt és a hajhagymát. A haj egészséges, az anagen növekedés látható szakaszában. A szőrtüsző és a hajhagyma megfelelő vastagságú, és a színmátrix megújulásának folyamata is látható. A vizsgálat eredményeit megerősítő fényképeket mikroszkóppal készítették.

Amíg a színező samponokkal vagy a hagyományos festékekkel festett haj színe egyforma a haj teljes hosszában, addig a GR-7 Professional használata esetén természetes színek különféle árnyalatokban válnak láthatóvá.

Összetétel

Aqua, Isopropyl alcohol, Glycerine, Biotin, Ammonium Chloride, Inositol, Ammonium Acetate, Palmitic Acid, Polysorbate 20, Tyrosine, Arctium Lappa, Gallic Acid, Sulphur, Horsetail Extract, Parfum.

Mellékhatások és tárolás

• Ne használja a készítményt, ha túlérzékeny vagy allergiás a benne levő bármely anyaggal szemben.
• Az anyagot gyermekektől elzárva kell tartani.
• A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne használja a folyadékot.
• Tárolja a terméket az eredeti csomagolásban szobahőmérsékleten.
• Nem szabad hűtőszekrényben fagyasztani, mert alacsony hőmérsékleten elveszítheti tulajdonságait.
• Gyermekektől elzárva tartandó.
• Kerülje azt, hogy a készítmény a szembe jusson!

EUROFINS tanúsítvány

A GR-7 Professional megszerezte az EUROFINS Scientific nemzetközi laboratórium tanúsítványát, amely megerősíti a termék alkalmasságát és kereskedelmi forgalomba hozatalát.

Kosár